Παροχές

Η αίθουσα Έσπερος μπορεί να καλύψει δεξιώσεις γάμου, εταιρικές συνεστιάσεις, πάρτυ για μικρούς και μεγάλους φίλους καθώς και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

Η αίθουσα είναι άριστα κλιματιζόμενη και μπορεί να φιλοξενήσει 50 έως 450 άτομα. Διαθέτει πίστα για ορχήστρα και αρκετό ελεύθερο χώρο, ώστε να …χορέψετε μέχρι πρωίας.

Υπάρχει εξωτερικός κήπος με γκαζόν και σιντριβάνι. Ο εσωτερικός χώρος είναι διακοσμημένος, αλλά μπορείτε να κάνετε και τη δική σας διακόσμηση. Για την εκδήλωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε έχετε τη δυνατότητα της επιλογής μακρόστενων τραπεζιών ή ροτόντας, με ντυμένα καθίσματα ή όχι και η διάταξη μπορεί να οριστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Τα εδέσματα παρασκευάζονται, υπό την επίβλεψή μας, την μέρα που έχει προγραμματισθεί να γίνει η εκδήλωση, έτσι ώστε να είναι πάντα φρέσκα και ζεστά για την ευχαρίστηση των πελατών μας.

Ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το δικό του μενού όπως αυτός επιθυμεί. Το μενού που θα επιλεγεί μπορεί να παρασχεθεί σερβιριστό ή να πραγματοποιηθεί μπουφέ.

Table Reservation