Το μενού της κοινωνικής εκδήλωσης που θα φιλοξενήσετε στο χώρο δεξιώσεων του Έσπερου μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και μπορεί να καλύψει κάθε εκδήλωση και, ασφαλώς, κάθε οικονομική δυνατότητα. Σημαντικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση του μενού παίζει ο αριθμός των καλεσμένων σας, καθώς και το εύρος των γεύσεων που θέλετε να τους προσφέρετε. Σε κάθε περίπτωση, θα σας καθοδηγήσουμε στην καλύτερη επιλογή. Με τη φροντίδα του Έσπερου μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο γάμος, η βάπτιση ή οποιαδήποτε συνεστίαση διοργανώσετε στο χώρο μας θα αφήσει στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις..

 

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε μερικά υποδείγματα μενού, ώστε να έχετε μια πρώτη ιδέα για το πως μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας. Κάντε κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους:

 

Μενού 1: αρχείο .pdf  ||  αρχείο .doc

Μενού 2: αρχείο .pdf  ||  αρχείο .doc

Μενού 3: αρχείο .pdf  ||  αρχείο .doc

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε ένα διάγραμμα της αίθουσας εκδηλώσεων γάμου Έσπερος για διάταξη 350 ατόμων ή κάντε κλικ εδώ για διάταξη 400 ατόμων. Οι διατάξεις αυτές είναι ενδεικτικές και μπορούν να τροποποιηθούν αναλόγως με τις ανάγκες σας.

Εκτυπώστε το και συμπληρώστε τον αριθμό των καλεσμένων του γάμου, της βάπτισης ή της κοινωνικής σας εκδήλωσης που θα καθίσουν σε κάθε τραπέζι (μέχρι 10 σε κάθε τραπέζι)

Η αίθουσα εκδηλώσεων είναι ευρύχωρη, άνετη και καλοφωτισμένη. Διαθέτει μία βασική είσοδο και δύο δευτερεύουσες. Στην κεντρική είσοδο υπάρχει ένα  μικρό φουαγιέ, όπου θα υποδεχτείτε τους καλεσμένους του γάμου σας, της εκδήλωσης για τη βάπτιση του παιδιού σας ή για οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωσή σας.

Η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 350+ άτομα. Δίπλα από την είσοδο υπάρχει βεστιάριο, ώστε οι καλεσμένοι σας να αφήσουν το σακάκι τους ή το παλτό τους. Στον εξωτερικό χώρο, ο οποίος είναι στρωμένος με γκαζόν, υπάρχει χώρος με παιδική χαρά, ώστε να απασχοληθούν τα παιδιά των καλεσμένων σας.

Για να δείτε σε μεγέθυνση μια φωτογραφία κάντε αριστερό κλικ επάνω της.

 

Η αίθουσα Έσπερος μπορεί να καλύψει δεξιώσεις γάμου, εταιρικές συνεστιάσεις, πάρτυ για μικρούς και μεγάλους φίλους καθώς και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

Η αίθουσα είναι άριστα κλιματιζόμενη και μπορεί να φιλοξενήσει 50 έως 450 άτομα. Διαθέτει πίστα για ορχήστρα και αρκετό ελεύθερο χώρο, ώστε να ...χορέψετε μέχρι πρωίας.

Υπάρχει εξωτερικός κήπος με γκαζόν και σιντριβάνι. Ο εσωτερικός χώρος είναι διακοσμημένος, αλλά μπορείτε να κάνετε και τη δική σας διακόσμηση. Για την εκδήλωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε έχετε τη δυνατότητα της επιλογής μακρόστενων τραπεζιών ή ροτόντας, με ντυμένα καθίσματα ή όχι και η διάταξη μπορεί να οριστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Τα εδέσματα παρασκευάζονται, υπό την επίβλεψή μας, την μέρα που έχει προγραμματισθεί να γίνει η εκδήλωση, έτσι ώστε να είναι πάντα φρέσκα και ζεστά για την ευχαρίστηση των πελατών μας.

Ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το δικό του μενού όπως αυτός επιθυμεί. Το μενού που θα επιλεγεί μπορεί να παρασχεθεί σερβιριστό ή να πραγματοποιηθεί μπουφέ.

Η Φιλοσοφία μας

Έχουμε σχεδιάσει ένα χώρο που διαθέτει άνεση και ευρυχωρία για τις ώρες που θα μείνουν χαραγμένες με ανεξίτηλα χρώματα στη ζωή σας!!!

Τα Νέα μας?

σε κάθε εκδήλωση η υποδοχή στον Έσπερο είναι πάντα χαρούμενη ,ευγενική και καλοσυνάτη από το ευχαρο προσωπικό
Είναι πολλοί οι λόγοι που σας περιμένουν να μας επισκεφτείτε για να ζήσετε αυτή την μοναδική εμπειρία στον χώρο του Έσπερου

Στον υπέροχο οικισμό Πανόραμα του Δήμου Συμπολιτείας έχουμε δημιουργήσει με υπευθυνότητα μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Πολυχώρος Έσπερος