Η αίθουσα γαμήλιων δεξιώσεων και κοινωνικών εκδηλώσεων Έσπερος βρίσκεται λίγο έξω από το Αίγιο και η πρόσβαση γίνεται εύκολα μέσω της Παλιάς Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών. Αν είστε από Πάτρα, Κόρινθο ή Αθήνα και θέλετε να διοργανώσετε το χορό του γάμου σας, την εκδήλωση για τη βάπτιση του παιδιού σας ή απλώς την ετήσια συνεστίαση του συλλόγου σας κάπου "απόκεντρα", η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη για τους επισκέπτες σας. Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε και να εκτυπώσετε έναν μικρό χάρτη με οδηγίες για το πως να έλθετε στην αίθουσα Έσπερος.

Κάντε δεξί κλικ στην εικόνα και αποθηκεύστε την στον υπολογιστή σας. Εκτυπώστε όσα αντίτυπα χρειάζεται για να τα δώσετε στους καλεσμένους σας.

 

Η Φιλοσοφία μας

Έχουμε σχεδιάσει ένα χώρο που διαθέτει άνεση και ευρυχωρία για τις ώρες που θα μείνουν χαραγμένες με ανεξίτηλα χρώματα στη ζωή σας!!!

Τα Νέα μας?

Το μενού της κοινωνικής εκδήλωσης που θα φιλοξενήσετε στο χώρο δεξιώσεων του Έσπερου μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και ...
Η αίθουσα Έσπερος μπορεί να καλύψει δεξιώσεις γάμου, εταιρικές συνεστιάσεις, πάρτυ για μικρούς και μεγάλους φίλους καθώς και κάθε είδους κοινωνική ...

Στον υπέροχο οικισμό Πανόραμα του Δήμου Συμπολιτείας έχουμε δημιουργήσει με υπευθυνότητα μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Πολυχώρος Έσπερος