Το μενού της κοινωνικής εκδήλωσης που θα φιλοξενήσετε στο χώρο δεξιώσεων του Έσπερου μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και μπορεί να καλύψει κάθε εκδήλωση και, ασφαλώς, κάθε οικονομική δυνατότητα. Σημαντικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση του μενού παίζει ο αριθμός των καλεσμένων σας, καθώς και το εύρος των γεύσεων που θέλετε να τους προσφέρετε. Σε κάθε περίπτωση, θα σας καθοδηγήσουμε στην καλύτερη επιλογή. Με τη φροντίδα του Έσπερου μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο γάμος, η βάπτιση ή οποιαδήποτε συνεστίαση διοργανώσετε στο χώρο μας θα αφήσει στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις..

 

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε μερικά υποδείγματα μενού, ώστε να έχετε μια πρώτη ιδέα για το πως μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας. Κάντε κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους:

 

Μενού 1: αρχείο .pdf  ||  αρχείο .doc

Μενού 2: αρχείο .pdf  ||  αρχείο .doc

Μενού 3: αρχείο .pdf  ||  αρχείο .doc

Η Φιλοσοφία μας

Έχουμε σχεδιάσει ένα χώρο που διαθέτει άνεση και ευρυχωρία για τις ώρες που θα μείνουν χαραγμένες με ανεξίτηλα χρώματα στη ζωή σας!!!

Τα Νέα μας?

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε ένα διάγραμμα της αίθουσας εκδηλώσεων γάμου Έσπερος για διάταξη 350 ατόμων ή κάντε κλικ εδώ για διάταξη 400 ατόμων. Οι διατάξεις ...
Η αίθουσα εκδηλώσεων είναι ευρύχωρη, άνετη και καλοφωτισμένη. Διαθέτει μία βασική είσοδο και δύο δευτερεύουσες. Στην κεντρική είσοδο υπάρχει ένα  μικρό ...

Στον υπέροχο οικισμό Πανόραμα του Δήμου Συμπολιτείας έχουμε δημιουργήσει με υπευθυνότητα μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Πολυχώρος Έσπερος