Η αίθουσα εκδηλώσεων είναι ευρύχωρη, άνετη και καλοφωτισμένη. Διαθέτει μία βασική είσοδο και δύο δευτερεύουσες. Στην κεντρική είσοδο υπάρχει ένα  μικρό φουαγιέ, όπου θα υποδεχτείτε τους καλεσμένους του γάμου σας, της εκδήλωσης για τη βάπτιση του παιδιού σας ή για οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωσή σας.

Η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 350+ άτομα. Δίπλα από την είσοδο υπάρχει βεστιάριο, ώστε οι καλεσμένοι σας να αφήσουν το σακάκι τους ή το παλτό τους. Στον εξωτερικό χώρο, ο οποίος είναι στρωμένος με γκαζόν, υπάρχει χώρος με παιδική χαρά, ώστε να απασχοληθούν τα παιδιά των καλεσμένων σας.

Για να δείτε σε μεγέθυνση μια φωτογραφία κάντε αριστερό κλικ επάνω της.

 

Η Φιλοσοφία μας

Έχουμε σχεδιάσει ένα χώρο που διαθέτει άνεση και ευρυχωρία για τις ώρες που θα μείνουν χαραγμένες με ανεξίτηλα χρώματα στη ζωή σας!!!

Τα Νέα μας?

Η αίθουσα εκδηλώσεων είναι ευρύχωρη, άνετη και καλοφωτισμένη. Διαθέτει μία βασική είσοδο και δύο δευτερεύουσες. Στην κεντρική είσοδο υπάρχει ένα  μικρό ...
με το άψογο και έμπειρο  προσωπικό μέσα από αμέτρητες εκδηλώσεις μας κάνει ποιο οργανωμένους, με διάθεση στις απαιτήσεις κάθε δεξίωσης

Στον υπέροχο οικισμό Πανόραμα του Δήμου Συμπολιτείας έχουμε δημιουργήσει με υπευθυνότητα μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Πολυχώρος Έσπερος